Lähdimme Eswood Papaya Moussen, "Tuuli Tuppuraisen" kanssa Liettuaan, Vilnaan näyttelymatkalle perjantaina 13.3.2009. Varasimme valmismatkan bussilla. Seurueeseemme kuului Tiina ja Tino.Tiinan ja Tinon kanssa olemme reissanneet monia näyttelymatkoja, ja olemme saaneet hienoja näyttelytuloksia.Hymy  Samalle matkalle oli lähdössä muitakin tuttuja, Eini sekä suomenlapinkoirat Anuliina ja Aslakki.

Olin ilmoittanut Tuulin nuorten luokkaan kumpanakin päivänä. Lauantaina Tuuli oli PN 2 sai luokkasertin sekä VACA:n. Jos olisin ilmoittanut Tuulin juniorluokkaan Tuuli olisi saanut Liettuan junior voittaja 2009 tittelin. Tinosta ja Anuliinasta tuli Liettuan voittajia 2009.

Sunnuntaina oli uusi näyttelypäivä. Päivästä tuli täydellinen, saimme sen mitä lähdettiin tavoittelemaan. Tuuli oli NUK 1 PN 1 SERT CACIB  lisäksi Tuuli oli ROP. VSP oli komea kessu herra, Rollen veli, Fox. Tutustuimme tällä matkalla myös Foxin kanssa reissussa olleeseen Tiinaan ja hänen siskoonsa.

 Tuuli oli rauhallinen koko matkan ajan, tämä oli "Tuppuraisen" ensimmäinen pitkä näyttelymatka.

Matka meni kaikilta osin hyvin, niin matkanjärjestäjän kuin näyttelytuloksen suhteenkin. Sekä mukavan matkaseuran ansiosta.Hymy